| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Souhlasím,záleží hodně na chovateli.
Měli jsme britku - mazel neuvěřitelný,byl v bytě zvykl si - přestěhovali jsme se do domku,také si zvykl,já už na tom byla hůř,protože se začal toulat a já ho pořád hledala,pak jsem si zvykla také :-) Nic ze své roztomilé a milé povahy neztratil,jen byl doma trochu méně.
Teď máme Mainskou mývalí,kocourka asi ze 4. ruky,chudáček si prošel peklem - přesto je to zlatíčko.Bohužel jeden po těch všech problémech co měl mu zústal jeden zlozvyk,který se neslučuje s životem rodiny a to je kradení všeho poživatelného co není přitlučené.Museli jsme ho přestěhovat ven,kde má boudu se senem a pravidelnou stravu,chodí domů se pomazlit,k dětem je trpělivý,ale má to své hranice.Myslím,že podobné hranice má každá kočka,menší syn teď trochu povyrostl a už pozná co si může dovolit,takže si navzájem vyjdou vstříc.
Briťáka jsme brali od chovatelky,která prokazatelně kočky milovala a žili s celou rodinou v bytě.Na kocourkovi to bylo vidět.
Mainskou jsme si vezli domů jako extrémně vystresované,bázlivé zvíře - neměla jsem to srdce ho u paní,která ho zjevně nezvládla a pořídila si ho jako doplněk ke své umělecké image,nechat.Bál se všeho a všech,paní ho naháněla po bytě asi 45 min než se jí ho podařilo narvat do přepravky.Byl podviživený,nemocný a vystresovaný.
Přesto je z něj nyní spokojená polodomácí kočka,která se moc ráda mazlí.Zná své lidi,bála jsem se jak se sžije s dětmi,ale i to je nyní nadmíru uspokojivé. Takže hodně udělá i soužití s novými majiteli,bohužel ten základ,který si zvíře odnese od chovatele je nejdůležitější a pokud dobře vyberete ušetříte si tím spoustu budoucího trápení.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.