| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice s poliklinikou

Tak jako zdravotník, jsem se spoléhala na porodnici v místě mého bydliště. Sice z rad maminek vím, že kanaďská porodnice je o 100% lepší, ale z důvodu, že nevlastníme automobil jsem se rozhodla rodit v chomutovské porodnici. Porod jsem měla vyvolaný, jako prvorodička jsem to zvládla po podání tablety za úctyhodné 3hodinky. V 19,14 se nám narodil zdravý synáček . Po 2 hodinkách odpočinku na sále jsem byla převezena na pokoj. Zhruba po hodině jsem začala krvácet, přivolaná sestra řekla, že je to v pořádku.Zhruba v 2,30 jsem už polovykrvácená v mdlobách padající na WC přivolala sestru, která se šla zeptat MUDR.Martanové zda se na mě milostivě podívá.~Rv
Po té co mě rodící DR. Radka Martanová zrevidovala rozhodla se, že půjdu na sál. Miminko bylo veliké , vnitřek pochvy jsem měla potrhaný a sraženiny ze mě lítali až hrůza.
Den po porodu jsem ležela v teplotách a 3 den jsem dostala 2. dávky transfuze.
A kojení? Každá sestra mi ukázala něco jiného, ilostrační video, mi akorát řeklo, že to co předvádí sestry novorozeneckého oddělení~Rv matkám vede akorát ,tak k ragádám bradavek. Ve finále, jsem se dozvěděla ,od Mudr. Radové, že jsou holt některé maminky méně šikovné a kojení jim nejde.Žloutenka nám prodloužila pobyt v tomto ústavu na dlouhých 7 dní.
Domů jsme odcházeli nerozkojené z dokrmem. A nemám iluze , že mimíska sestry krmí, lžičkou jak mi to bylo předveneno. Byla jsem svědkem ,jak dětem v noci sestry narvou savičku do pusinky, ze slovy , že mimi špatně papá. A to se pak "méně šikovná" matka chudák může přes den snažit kojit, když i její dítě jistě z pohodlnosti dokrmovali lahví.
No nic, závěrem chci říct, že v této porodnici již rodit nebudu. A to i proto, že mám týdenní zrovnání z Kadaně, kam jsem se jela rozkojit k báječné paní primářce Mudr. Patricii Kotalíkové.:-)Přístup, ochota, čistota oddělení se diametrálně liší.~g~ Holt je vše o lidech a o lidech a tom zda je práce baví a ne jako v Chomutově, kde jste jen další zprominutím kráva na porážku.Ale abych nebyla nespravedlivá, porodní asistentka u mého porodu byla dle slov manžela luxusní , holt jen páni doktorové jsou jako z Retra na ČT1.
Pěkné dny přeji
PS: 5 měsíců již kojíme a o šikovnosti maminek to milá DR. Radová jistě není~o~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.