mam synacka 2letaka ktery dostal od babicky zaplaceny krouzek "cviceni" - ted je problem ze syn tam s babickou chodi normalne, ale pokud jsem doma ja tak tam proste nechce... premlouvam ho, rvu ho do obleceni - on krici ze nechce ze mama a Fik budou doma- ale to me proste prestava bavit.... kdyz tam dorazime je spokojenej dela co ostatni , ale to predtim je hruza.... rikam si ze to dela, ze jsem v zamestnani a pokud jsem doma chce byt semnou, ale tam prece jsme spolu!!! vse s nim delam - pomaham mu.... hraju hry.... nutili by jste decko chodit na tento krouzek??? nebo by jste svoje chozeni vynechavali - a babicky nechali....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.