Ahojky, chtěla jsem vám jen říci že tu čtu plno příspěvků a nestačím se divit:( Osobně jsem navštívila Mulačovu nemocnici a byla jsem tam i hospitalizovaná!!! Zjistili mi zde různé problémy, které mi nikde jinde ani nenašli-nebo neměli chuť a čas najít! Teď díky skvělým doktorům a sestrám čekám miminko! Jsem už těsně před porodem a vím že se tam těším!!! Mulačova nemocnice je pro mne dobrá volba a nikam jinam bych ani nechtěla!!! Sice je zastaralá budova-ale u nás maminek je důležitá péče a výborná práce doktorů a sester!!!!! Tak všem přeji mnoho štěstí a dobrou volbu!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.