Vzala bych ho okamžitě domů, aby venku nezmrzlo. Jednou jsem takhle v zimě našla pištící morče pod autem cestou do hospody za kamarádkou. Tak jsem ho sbalila pod kabát, došla do té hospody, omluvila se kamarádce, objednala si taxík, protože se mi nechtělo jít cestu tam a zpět pěšky a milé morče zavezla domů. Morče nakonec žilo pěkný život u mé babičky, které dělalo společnost. Takhle jsem našla taky ko´tátko, králíka a potkana. Všechny jsem si vzala domů a našla jim místo k životu. Nenechala bych bezbranné morče venku v takové zimě, když je jasné, že nepřežije víc než pár hodin.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.