(jo, zjistila jsem, že tu mám nějakoustarou registraci)
Margitko díky!
To víš, od rána od něj dvě esemesky, reagovala jsem pouze na dotaz, jak je prckovi.
Pak telefonát...no zvedla jsem mu to protože jsem mu psala nejdřív po icq, že potřebuju aby si vzal kluky už zítra a on mi odepisoval a pořád, jak jde pryč z té práce
...atd... pak se zeptal na mojí práci, tak jsem mu jen napsala, že mne vzali. Hned mi na to volal a byl celej nadšenej, zřejmě očekával, že s ním budu skákat radostí
...jenže já byla nějaká strohá a jen suše odpovídala a bylo mi to mluvení s ním nepříjemné. Snažil se zabřednout hovor a já do toho nechtěla se nechat zatahnout
Ptal se, kde je mé nadšení z té práce, tak jsem mu řekla, že jsem nadšená, že jsem to včera už volala všem koho znám
, ale že nějak epociťuji potřebu své nadšení sdílet s ním.
Byl překvapený
Tak začal o tom, že odchází z té práce, že myslí, že je manipulován a že se chová jako zvířátko a že ho někdo tahá za nitky a on chce odtama pryč
Jen jsem ho nechala mluvit, neměla jsem mu k tomu co říct. Pak říkal, že mu došla spousta věcí. Řekla jsem, že mě taky.
Řekla jsem mu, že mi došlo, jak se mnou zacházel jako s hadrem a šlapal po mě, že jsem neměla k sobě žádnou úctu a že tím, že jsem dostala tuhle práci, jsem dostala zpátky svoje sebevědomí a svoje Já
...začal koktat, jestli prý zase něco řekl špatně, tak jsem mu řekla, že nemusel nic říkat, že mi došlo, co mi udělal a jak se ke mne hnusně zachoval a že mi nestojí za to se ponižovat před nějakým nevyskákaným zajícem a ahoj
Než jsem to típla, ještě jsem slyšela, že prý se mám mít hezky a že mi večer zavolá a dohodneme se na tech klukách, ale hlásek měl nějaký roztřesený....bačkora