Mě napadla taková karamelová patlanina s burizonama, v rýži snad lepek není. Už nevím přesně recept, ale rozehřály se s mlíkem nebo smetanou karamely, smíchaly s burizonama (bílýma) a nechalo se to ve formě na srnčák ztuhnout v lednici. Kdyby někdo věděl, tak bych byla ráda za receptík. Nějak se ztratil v propadlišti dějin a já bych ho zase zkusila udělat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.