Já jsem právě objednala Geratherm duotemp. Možná ho budu mít tak v úterý, tak pak poreferuju :o) Taky jsem četla hodně diskuzí a nakonec jsem zvolila teploměr co má možnost měření i na čele - ne každý se to totiž s tím ušním n naučí, nebo u úplně malých miminek to nejde (ty ale zase neprotestujou proti měření v zadečku ;-)) Jde hlavně o přesnou manipulaci - určitý grif. Kdo to neumí pak píše, že měří nespolehlivě. Podle mně ale ani nezáleží tak na značce jako právě na tom, aby se zamířilo přímo na bubínek, ne zvukovod.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.