Haluz, byla jsem v pondělí na genetické testy - vše bylo v pořádku tak mám velkou radost. Jedno mimi mělo cca 5,7cm ale špatně se k němu dostával, druhé kolem 6,5 a třetí snad 6,8 (to je to co naskočilo první a mělo srdíčko když ty další ne). Říkal, že tím, že má každý svou placentu by mělo být jedno že to jedno je o cca 4 dny menší, že se to tak přesně nikdy říct nedá a že když bylo vidět i ze začátku později, že se možná nějak pomaleji dělily buňky a prostě teď to dohání. Dvě měly srdíčka přesně těch průměrných 160 - to nejmenší mělo 180 ale říkal, že to je stále naprosto v normě - tak snad měl pravdu a nic se nestane. (Rozměry byly po prdelku - takže celkově si je představím skoro jako 10cm žížalky a příjde mi to neskutečné na to, že zatím nemám žádné břicho (jen svůj špek) a nosím své rifle
Nevolnosti ... byla jsem teď dva dny u našich tak jsem tam chodila jen tak 7x denně - doma je to horší - takže pořád dost na nic. Krom toho mě už teď bolí všechny svaly a mám pocit, že to nemám šanci zvládnout - ale musím!!!!!!!!!!!!!!!!!
V uterý nebo ve středu jdu pod narkozu na to zašití čípku.