odsávačku má určitě smysl koupit. Já ji používám u syna už od 4 týdnů, kdy dostal rýmu od starší sestry a málem se mi udusil. Odsavačka se dá použít na jakýkoliv vysavač s výkonem kolem 1500W a rozhodně se s ní nedá ublížit pokud se používá podle návodu. Dokonce moje 4letá dcera si chodí dobrovolně odsávat nos. U batolat je dobré ji použít při rýmě, protože hrozí zánět středního ucha, pokud zůdtane plný nos. Koupila jsem NOSÁTKO, které se dá dobře rozdělat a vyčistit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.