Přidat názor k anketě manželce
Precitala som si diskusiu a dospela som k nazoru, ze "Slusny clovek" a jemu podobni exoti, co tu kritizuju kojenie na verejnosti su provokateri, ktory vedia, ze ich "nazor", vytoci znacnu cast ludi a oni sa na tom zjavne uspokojuju. Ja nemam nic proti odlisnemu nazoru, ak je podany slusne, ale obvinovat matku, ktora sa sprava prirodzene, ze je exibicionistka,a posielat ju ku psychologovi je trochu silna kava. Ked som sa nad tym zamyslala, nikdy som si este nevsimla mamicku, ktora by kojila svoje dieta na verejnosti, okrem jednej na zachode, (co sa mi zda dost dehonestujuce), takze to asi vacsina zien "vybavi" diskretne, ved ono aj tak cez hlavicku babetka nie je skoro nic vidiet. Apropo nase babicky, nosili svoje deti v satkach na pole a kojili ich ked boli hladne a nikto sa nad tym nepohorsoval, a pri tom vtedy bola spolocnost daleko puritanskejsia. Ak by boli vytvorene dostojne miesta, kde by matka mohla nakojit svoje dieta, tak by si urcite vybrala radsej sukromie. Ono tiez nie je nic prijemne na tom, nechat sa "ocumovat" a stavim sa, ze ti co sa tu nad tym pohorsuju ocumuju najviac. :-))
Předchozí