| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dianko,

ani nebudu číst reakce ostatních. S takovým člověkem bych už zůstat nedokázala. Pomlouvat někoho před svatbou, lhát, a dělat z Tebe těžce nemocného člověka...to je rouhání a absolutní neúcta k Tobě, pokud by snad Tvůj manžel netrpěl nějakou psychickou poruchou, na kterou by toto vše šlo svést. Dlouhodobé lhaní je mor, nevím, možná jsou lidé, kteří to dokáží překousnout, ale já k nim nepatřím. Stalo se mi něco podobného, pravda, nebyla jsem v jiném stavu, ale měla jsem před svatbou. Také mě kontaktovala jiná žena, ovšem nešlo o ex, ale o paní, která si s mým tehdy již snoubencem plánovala budoucnost a z ničeho nic zjistila, že lže jak mně, tak jí. Lží bylo velmi mnoho a opravdu závažných, nebudu to zde vypisovat. On přiznal některé z nich a ostatní smetl ze stolu s tím, že daná dáma je psychicky unavená z faktu, že miluje mě. Ha, ha. Půl roku na to se ten zbytek provalil. Ano, žila jsem další půlrok ve lži, není nad to někomu věřit, že...pamatuju si dodnes ten pocit fyzické slabosti a to, jak jsem si připadala jak ta největší naivka obecná. Po tom druhém, mnou vynuceném doznání jsem věděla, že je konec, absolutní. Možná jsem se moc rozepsala, ale tohle fakt vnímám jako neodpustitelné.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.