| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ale jak si to férové jednání představuješ v praxi?
Jsem v nějakém vztahu, vztah v podstatě funguje, a já se najednou zamiluju. Neplánuju to, nic tím neřeším, před ničím neutíkám - zamiluju se. Do souseda, do bývalýho spolužáka na srazu třídy, do novýho kolegy v práci, do svýho doktora na středisku.
Mám přijít domů a na férovku říct: "Ty, hele, Lojzo, já se zamilovala do Karla. Zatím spolu nic nemáme, ale myslím, že by si dal říct, protože tuhle na mně při obědě tak divně pokukoval a přisunoval si svůj tác k mýmu... strašně se mi líbí gesto, jakým si uhlazuje knírek, děsně mu sekne ten tmavě modrej oblek a vůbec, víš, on TAK strašně hezky voní... tak tě prosím tě chci na rovinu upozornit, že s ním možná skončím v posteli."
Nebo jak jinak?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.