Laurinovou také moc nemusím - to Libor Šulá v Nahá jsi krásná měl jiný náboj a energii - ale tam mi vadilo jak je svlékali do naha a vyhazovali jim oblečení - to tento současný pořad je takový důstojnější k těm ženám - líbí se mi, že přibližijou plastiky obyčejným lidem - já bych také potřebovala víčka a díky tomuto pořadu získávám odvahu na to jít. Botox bych si nedala - to mi pak přijdou ty ženy bez vrásek jak umělé - řekla bych, že ta doktorka co to tam píchá je také celá opíchaná botoxem - co myslíte?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.