| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice - Motol

ˇAhoj budoucí maminky,
nedá mi ,abych se s Vámi nepodělila o své zážitky kolem porodu.Poprvé jsem rodila před čtyřmi lety a rodila jsem ve Vojenské mnemocnici v Plzni,tehdy jsem měla jen požedavek na otce u porodu a jinak jsem o ničem jiném ani nepřemýšlela.Náhoda či osud mě zavál právě do VN Plzeň a já mohu dnes s čistým svědomím prohlásit rodila jsem mezi profíky a na úrovni prezidentovy ženy.Přístup,prostředí,personál,zařízení či vybavení porodnice a pokojů je na tak vysoké úrovni,že těžko kde může být lepší.Vše je to zásluha pana primáře Reindla,ktrý si zřídil pracovište na evropské úrovni ba lépe a proto jsem nešla rodit ani letos jinam.Nečekala jsem ,že se může ještě něco na tak skvělém pracovišti jako je odd.porodnice a poporodní péče a šstinedělí,změnit,ale možné je všechno.Je to tam ještě lepší než před čtyřmi lety,taď nemluvím ani tak o vybavení luxusních pokojů po dvou,ale je to opět v lidech.Jsou tam skutečně lidé,které jejich práce opravdu baví a dávají to kolem sebe znát,vládne tam pohoda i ve vypjatých chvílích, což mohu sama potvrdit,jelikož jsem tam rodila v březnu ve 36.týdnu běžným porodem naše další chlapečky.Porodila jsem po dvou hodinách čistého času,bez nástřihu,během deseti minut,pravda po předchozí šesti týdení hospitalizaci,která proběhla také v pohodě na gynekolog.odd. ve voj.nem.Plzeň.I toto oddělení spadá do péče pana prim.Reindla(doufám,že mu nekomolím jméno a jinak se mu omlouvám),který si hledí obou oddělení a snaží se pro budoucí maminky dělat maximum.
Moc Vám všem přeju,aby jste mohly prožít si svůj den na takovém oddělení a pod takovou péčí jako já.MOc Vám držím palce při výběru porodnice a pokud máte ještě nějaké dotazy ohledně VN Plzeň,klidně se mi ozvěte na mail,je v záhlaví,ráda Vám poradím,pokud to zvládnu.Určitě, pokud to jde ,se stojí do vybrané nemocnice zajet podívat a já jsem i do budoucna rozhodnutá ject rodit do Plzně třeba i z Brna.Jsem od Příbrami a i my jsme jeli k porodu přes 80km a stálo to za to.Zdraví Vás Ivana a tři raubíři.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.