| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ráchel, Ecim,
souhlasím s vámi! Líp bych to nenapsala.

Zakladatelko,
mám podobný věkový rozdíl dětí - starší x miminka (dvojčata) a všichni jsou vlastní a musím říct, že i tak to bylo pro "velké" děti těžké, do jejich v celku poklidného života jim vpadly dva vetřelci, kteří zaměstnávají rodiče na 1000%. A s malými dětmi se těžko dělají aktivity na které do té doby byli velcí zvyklí - kino, plovárna, lyže atd. takže s nimi ty aktivity nejaký čas dělá tatínek sám, přece to, že mají malinké sourozence neznamená, že se těchto aktivit mají vzdát a vyměnit je za vození kočáru - mmch u nás nevozili nikdy a nepřijde mi to vůbec divné, přece protože jsme chtěli ještě miminko, neznamená, že hodím povinnost starání se o ně na starší děti. U kočárku mi občas počkají, než se obleču a jdu s nimi ven já, stejně tak, když potřebuji něco udělat doma, počkají u nich, aby se jim nic nestalo, ale to jsou minutové intervaly.
Takže pokud Eva chce, aby se vztahy mezi ní a dětmi trochu urovnaly, je třeba, aby byla velkorysá a nechala nějaký čas, kdy jsou děti u nich jen tátovi a starším dětem, bez ní a mimina! A hlavně po nich nechtěla starání se o jejich nového sourozence, na to ten čas jistě určený není. Vůbec se divím, že za takových podmínek k nim ještě děti vůbec jezdit chtějí, už jsou ve věku, kdy si samy můžou u soudu říct, zda k tátovi chtějí či nikoliv.

No a že by Eva byla celý rok tak naivní a netušila, že je pám ženatý? No nevím ... ~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.