Pokud já vím,tak se tam platí buď tzv. kombinovaná vstupenka,která ti pak v rámci dne dovolí chodit i na ty jednotlivé atrakce a nebo si platíš to základní vstupné a na náramek se ti pak načtou jednotlivé vstupy. Co jsem četla na diskusi,tak je výrazně výhodnější ta kombinovaná vstupenka. Já mám pocit,že stála nějakých 38 euro,ale fakt to nevím jistě,tak to ber jenom jako orientační informaci. Zkusím mrknout k sobě do compu jestli ještě nemám uložené stránky,kde bylo DF jenom k TI a tam bylo vše vysvětleno. Pokud to najdu hodím ti sem odkaz.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.