Ja jsem uz totiz jednou tehotna byla, v lete, ale potrtila jsem to, takze ty priznaky srovnavam a je mi trochu spatne od zaludku a boli me prsa, ale to me bolivaji pred MS. Myslim, ze si to i vsugerovavam. Nevim ve stredu udelam dalsi test! To je uz penez za testy! Jo a Kdyz jsem v to leto otehotnela, tak to bylo hned po vynechani prasku! Tak taky hodne stesti, kdyz tak bych chtela vedet, jak Ti dalsi test dopadl!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.