| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

teda ty máš erotomana,protže třetí týden končí hárání tak by pes měl být už v klidu.Hele nemá fena problém - počínají zánět nebo tak něco,že voní víc než jindy.Jinak venčit každého uplně jinde,psa cepovat,že tohle snášet nebudete a prostě bude držte papulu(dá se to naučit a ovčoun velmi dobře)sprey na háravku je spíš pro kontakt,moč bude cítit stejně sprey nesprey.Další možnost je kastrace,pokud je to polokastrát ,což dost enchápu jak to myslíš,tak ybch kastrovala,stejně by případné krytí byl akorát průšvih.
Já tu mám momentálně tři psy a dvě háravky a naštěstí si naši pánové uvědomujou,že maj smolku,takže řvou jen ten jeden den,když jsou feňule v tom nej a jinak je klid.Bych je asi pěkně bacila aby mi tu řvali tři týdny.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.