Přidat odpověď
Babiki, nepoznala, ale to může být malým vzorkem - buď juchů na oko, veselá promiskuita - a uvnitř deprese, nebo fakt lidi, co touží po stálým vztahu a nedaří se.
Jo, a jseš první, co ho zná, dík. Já se nechci přít, já tomu fakt vůbec nerozumím, ale prostě proč nikdo nesebere (byť pro člověka z oboru banální) argumenty a nějak se nevyjádří - zase říkáš akorát to (nic ve zlým), na co si stěžuju - "s tím ani nemá cenu diskutovat".
To je jako se vším - lidi se hádají o homeopatii, různé diety, rodinné konstelace, různé spirituální směry - ale tady je ticho po pěšině.
Když budu chtít něco nastudovat o homeopatii, najdu pár textů, co se do detailu věnují tomu předávání informace ve zředěném medikamentu, a pár dalších detailních, co argumentují proti a klidně začnou od základního vysvětlování chemických a fyzikálních procesů, když budu chtít vědět, proč jo nebo ne makrobiotická strava, najdu určitě dost výkladů o tom, proč je zdravá, i z druhé strany o jejích nedostatcích.
Tak proč tohle u homosexuality není? Že by politikum? V tom případě to smrdí. A když mi něco smrdí, tak jsem k tomu holt ostražitá.
Předchozí