Přidat odpověď
Ráchel,
ad 1 - Kdyby Tvé dítě s někým žilo ještě před svatbou, to by to pro Tebe skutečně byl tak velký problém jako opačná sexuální orientace?
ad Tvá otázka: "Odpovím ti otázkou: jak by ses cítila, kdybys vlastně se ženou spát nechtěla, s tím, že tě přitahují ženy, bys bojovala, ale někdo by ti řekl, že máš smůlu a můžeš spát jen se ženami - naděje na změnu neexistuje?"
Tuto otázku už jsem si položila v minulosti několikrát a dospěla jsem k závěru, že kdyby mi tohle někdo řekl, tak by se mi nejspíš ulevilo a do vztahu se ženou bych šla. Jednoduché by to pro mě ovšem určitě nebylo. Chápu ale, že ne každý to může cítit jako já.
Volila bych prostě PŘIJATELNĚJŠÍ VARIANTU. A zde je právě kámen úrazu, v čem se neshodneme:
Já jako tu přijatelnější variantu vidím to, že bych se se svou orientací smířila, našla si partnerku a způsob, jakým si pořídit dítě, protože na mateřství bych nedokázala rezignovat.
Pro Tebe je zjevně přijatelnější varianta to, že se někdo snaží svoji orientaci dobrovolně terapeuticky změnit.
Předchozí