| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky,

tak se konečně venku dělá hezky,a ta hnusná bílá příšera taje~o~ No za 14 dní máme začít stavět a deska zatím pod sněhem, tak snad to do 15 března roztaje, tuhle sobotu se tam pojedeme podívat, co ta obleva stím udělala, nikdy jsem si nepřála víc aby bylo tak 5 až deset stupňů nad nulou a celý den pršelo~t~ a nejlépe i v noci~t~

Jo jo už mi z tchýně trošku hrabe~q~ no ještě 4 a půl měsíce a začnem se stěhovat, je to nekonečný, za měsíc to bude rok co u ní bydlíme~:(

Jinak zdraví u nás taky nic moc Lucinka pořád kašle minulý týden byla doma , zatím jsme to zvládli bez antibiotik, potom co je měla v listopadu a měla na ně alergii, tak se toho bojím. Doktorka jí je chtěla dát i teď, ale řekla jsem jí že počkáme, už pokašlává jenom trochu tak snad dneska je poprvé na celý den ve školce.

Ve čtvrtek mají ve školce karneval tak se LUcinka moc těší, půjde za včelku máju. Loni byla beruška a vyhrála první místo:-), tak zůstaneme u našeho osvěčeného hmyzu a letošní rok to bude včelka Mája~t~

Ad mluvení, no u nás Lucinka mluví neustále jen co se probudí tak mele a mele až do večera, občas komolí, ale skládá věty dlouhé o stošest. Na její věk myslím že to je v pohodě.

Včera jsme byli u zubaře, zoubky naprosto zdravé bez kazů, takže super. Asi bude mít zoubky po mě ,já měla první plombu 21 letech a od té doby zase naprosto bez kazů, tak jsem ráda, že bude mít holčina taky od tohohle klídek. Ale byla sranda ,doma my už pořád říkala asi dva týdny, že má díry v zubech, no ale ona tím myslela ty mezírky mezi zuby~t~~t~~t~ a nějak to němohla pochopit, že je má v pořádku, včera jí to doktorka řádně vysvětlila, tak už mi věří, že to je normální~t~~t~~t~

Tak doufám že bude brzo pořádné jaro a sluníčko, po téhle deprezivní zimě, si to všichni zasloužeme!!!!!!!!!!~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.