V hradecké porodnici jsem rodila v červnu roku 2004 a musím říct (napsat), že jsem byla s ochotou a vstřícností personálu maximálně spokojená! Všichni nám s manželem vyšli vstříc a my jsme už skoro 4měsíce šťastní rodiče! Jediné na co s hrůzou vzpomínám bylo šití po porodu! Trvalo déle než hodinu a bylo to to nejbolestivější na celém porodu! Škoda, že jsem neměla lokální umrtvení hned při šití po porodu, místo abych po 2hodinách na sále šla po svých na oddělení 6nedělí, museli mě znova přešít, tentokráte pod místním umrtvením! To jediné mě mrzí! Ostatní proběhlo skvěle a já mohu pouze doporučit! Proto ještě teď děkuji všem sestřičkám i doktorům za jejich práci!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.