O pejskařích mi ani nemluvte, u nás je to posrané snad na každých 10cm!!! Chodníky jsou lemované hnědožlutým sněhem, fakt mňamka
Největší paradox je, že když pejskaře upozorním, že jejich miláček vykonal potřebu a že by bylo třeba to sebrat -podotýkám, že koše s pytlíky jsou na každých 100m! - tak puberťáci mě posílají do háje, nebo řeknou, že to seberou později haha, jedna babka mě normálně seřvala, že ona má psy z útulku a že je po operaci a když mi to tolik vadí, ať si to seberu sama! Bylo to cca 10m od psího koše, paní nebyla o berlích a psi vypadali jako papíroví... hm. A jeden starší pán cca 55let, kterého jsme potkávali každé ráno s novinami - četl a jako že nevidí, že pejsek kadí, mi na upozornění řekl, ať si hledím svého a šel dál. Další dny si přivstal a potkávám ho když jdeme náhodou dříve.
Vědět kde ti lidi bydlí, tak si dám tu práci, hovno seberu a vyklepu jim to na rohožku se vzkazem, že venku něco zapomněli!!!!
Přes léto sice jezdí "hovnocuc" - čtyřkolka s vysavačem hoven, ale pán je taky jen člověk a sebere co vidí na chodníku a v jeho těsném okolí, ale bohužel taky ne vše. A jezdí jednou za čas.