| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Kladno

ahojky na Kladně jsem rodila v srpnu 2007,abych pravdu řekla tak nic moc za pár dní tam půjdu rodit sice znovu ale kdybych tuto nemocnici neměla tak blýzko tak bych raději rodila někde jinde.
Porod jsem měla s připomínkami od porodní asistentky~o~ která se asi špatně vyspala nebo to bylo jen tím že bylo v tu noc hodně porodů no ale takový přístup k prvorodičce by mít neměli.Pan doktor byl super jak při porodu tak při šití,a zo to mu moc děkuji~g~,na šestinedělí to bylo uplně v pohodě ale abych pravdu řekla tak moje sestra rodila taky na Kladně v říjnu 2009 a ty sestry co měla na šeštinedělí tak doufám že já je mít nebudu ty byly úplně nechutný:-© hlavně ta jedna nevím sice jméno ale vím že to byla nějaká ukrajinka nebo něco takového.Takže nevím jestli se mám do porodnice těsit a nebo přemýšlet nad tím jak to tam těch pár dnů zvládnu. ~t~~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.