| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dostal se my do ruky tento článek http://brnensky.denik.cz/zlociny-a-soudy/vyhledl-si-zeny-na-seznamce-pak-je-okradl20100212.html
S hrůzou sem zjistila že na fotce je přítel maminky mích velmi dobrých kamarádek. je to hajzlik od kosti což víme všichni už jednu takovou aféru měl ona jej vyhodila, ale za pár dní byl zpět. Teď ho vyhodila opět ale včera už sem viděla jak jde opět domů. Marně s její dcerou přemýšlíme jak jí pomoct on z ní tahá peníze a dělá z ní hlupáka a ona ho nedokáže vyhodit. Je to podle mě jedna s psychických závislostí a ona je jak zhypnotizovaná. Je to strašně těžké, ale rádi by jsem ji pomohly. Jedno z řešení by bylo, kdyby ho zavřely, ale mám strach aby mu nepekla buchty do vězení.
Co vy na to myslíte, že je jí pomoci?
No a pokud se některá z vás s ním setkala možná by bylo dobré se ozvat, možná by se ho podařilo dostat do vězení a tím zachránit některé další ženy před trápením

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.