prostě všechny potraviny obsahují vzduch a není reálné v nelaboratorních podmínkách dosáhnout vákua. Více nebo méně se mu přiblížíš, ale nedosáhneš na něj... Proto bych v tom taky syrové maso nenechala 10 dnů (i když píší, že je to možné). Záleží jak to chceš používat, jestli tak jako já na krátkodobé skladování nebo na zásoby.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.