| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice - Motol

Hodně dlouho mi trvalo, než jsem se se zklamáním, které mi pobyt na šestinedělí II přinesl, vyrovnala. Špatně jsem se hojila, hodně krvácela a dostala jsem zánět (to vše jsem samozřejmě netušila) a kvůli tomuto vyčerpání jsem neměla sílu si vydobít péči, která by zabránila následným problémům. Nemá ale cenu plakat nad rozlitým mlíkem. Teď po deseti měsících od porodu už se začínám hojit - po léčbě ATB, nedávné gyn.operaci a jiných dost nehezkých komplikacích. Až nyní začínám myslet pozitivně. Největší chyba byla, že jsem byla daleko od domova bez kontaktu s příbuznými, kteří by mi pomohli a zasáhli. A nevím, jestli by mi jinde pomohli lépe. Ovšem nejvíc mě mrzelo, že mi nikdo nevysvětlil onemocnění mého syna, kvůli kterému jsem v Motole musela rodit. Dětský lékař jen sliboval, že za mnou někdo přijde a nikdo nepřišel. Nejhorší je odpustit to sobě, že jsem nebyla průbojná jako jindy. V půl roce dítěte jsme zjistili, že má vývojovou vadu a možná se něco dalo dělat po porodu, teď už jen čekáme, naštěstí to není život ohrožující nemoc. Ale třeba mohl být úplně zdravý a já to pokazila. Moc si to vyčítám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.