| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku V(d)ěčné téma: Porody

Metty to mě přesně ted napadlo taky,malému se stav v tomhle upravil bez zásahu.Prostě jsme nic nedělali.Ale na kontrole musel pan doktor vzít peán a přes můj zařvaný nesouhlas malému musel aspoň něco "očistit" výsledek je ,že tři dny nespíme jaký má šmudla bolesti,má antibiotika atd.Prostě pan doktor musel napsat do kolonky výkon dražší,než jen kontrola zrakem.A za tím si stát budu,že to bylo zbytečné a jen kuli penězům.
Přiznávám,že jsem pro finanční spoluúčast pacientů na léčbě ( v jasně daných pravidlech).Právě z tohohle důvodu,pokud si to budu mět platit,tak si taky rozhodnu co si zaplatím. A lékař bude muset počítat s tím,že bude muset výkon vysvětlit a obhájit proč je nutný.A tyhle věty no maminko dáme to a to,vždyť to dáváme pokaždé by snad už zmizeli ze světa.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.