Chtěla bych se s vámi podělit o mou zkušenost s porodem v Motole. Rodila jsem koncem letošního dubna a z porodu jsem měl fakt strach, protože první porod (před 4 lety) jsem měla dost komplikovaný a bohužel porodnice v Krči nebyla tehdy úplně ideální. Proto jsem tentokrát volila jinou porodnici - Motol. Musím říct, že v podstatě hned od první předporodní poradny jsem byla moc spokojená. A po příjmu k porodu se to jen vylepšovalo. Setřičky / porodní asistenky úplně úžasné, všechno vysvětlily, poradily, pokud to šlo, na vše mi daly dost času. Paní doktorka u porodu byla velmi milá a neuvěřitelně chápavá i k mým možná trochu nadstandardním výlevům, když už mě kontrakce příliš zmáhaly. Malý se narodil naprosto bez problémů, přiložili mi ho hned na pár minut na bříško, pak ho odnesli a přivezli už umytého ve vyhřátém boxu. Pak mě odvezli na pokoj (bohužel nebylo místo na rooming in, ale to nebyla vina Motola, ale přílišného počtu rodících maminek v Praze všeobecně), kde si mě převzala sestra ze šestinedělí. Opět naprosto vzorná péče, poučení, asistence, kdykoliv bylo potřeba. Dostalo se mi vždy odpovědi na jakoukoliv mojí třeba i trochu naivní otázku. Vlastně jsem za svůj šestidenní pobyt v porodnici nenarazila na nikoho z personálu, kdo by mě nějak naštval nebo deptal. Naopak, když mi začaly vypovídat nervy a dostavila se "kapka poporodní deprese", byla to opět sestřička na šestinedělí, která mě vyslechla a moc psychicky pomohla. Takže touto cestou: milý Motole - moc děkuju za bezproblémový porod, hlavně paní doktorce a velký dík všem na oddělení šestinedělí II.
Předchozí