Po velmi nehezké zkušenosti s porodem dcerky Klárky v mostecké porodnici se mi před devíti lety narodil v Kadani syn Richard. Přestože bydlíme téměř 50 kilometrů od Kadaně, nechtěla jsem u druhého potomka riskovat další "noc hrůzy" a raději si dojela do nemocnice, která je skutečně přátelská k dětem. A nejen k nim. S veškerou péčí jsem byla maximálně spokojená, a to jak na nadstandartním tak i na normálním pokoji. Když jsem loni zjistila, že jsem znovu těhotná, neváhala jsem ani vteřinu. A vyplatilo se. Dcerka měla porodní váhu 4350 g a měřila 53 cm. S čistým svědomím můžu prohlásit, že polovinu práce za mě odvedla perfektní porodní asistentka Zuzka. Ode mě má Kadaň jedničku s hvězdičkou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.