| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Na všechno nové ať si děti přijdou samy

Pro jejich dobro?~q~ Já jsem proplula ZŠ, SŠ a VŠ sice bez problémů a s poměrně dobrým prospěchem, ale skoro nic si ze žádné z těch škol nepamatuju. Učila jsem se jen kvůli známkám, resp. na ZŠ jsem se naštěstí ani moc učit nemusela. A ve škole mě to vůbec nebavilo, jediné, co mě tam táhlo, byly kamarádky~Rv Můj manžel nebyl tak přizpůsobivý, takže i přes velmi vysokou inteligenci opustil naše školství s výučním listem bez maturity~:(. Ovšem na rozdíl ode mě si možná i díky tomu, že na něj naše školství nepůsobilo tak dlouho, zachoval zdravou a přirozenou touhu po vzdělání a po práci si rád čte různé naučné knihy a na rozdíl ode mě si i to, o čem čte, pamatuje~e~. Zato já u naučných knih usínám a jsem schopná po večerech tak maximálně brozdat na rodině~d~ Pro své kluky bych si způsob výuky, jaký je v článku, strašně moc přála, ale obávám se, že na nejbližší základce se takhle asi neučí, a ráda bych, aby děti měly ze školy blízko domů i aby měly blízko kamarády ze školy~n~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.