V chomutovské porodnici jsem přivedla na svět v červnu 2010 svou druhou dceru. Na porodním sále měla službu příjemná sestřička Maruška Jindrová, která byla shodou okolností před 3 lety u porodu první dcery. Porod byl vyvolávaný o 2 týdny dříve, byl bolestivý,ale celou dobu mě sestra podporovala, na její radu jsem dostala epidurál, který mi moc pomohl a kontrakce jsem skoro necítila, porod trval asi 6 hodin. Odrodil mě MUDr. Radek Kochlöffel (shodou okolností byl také u porodu mé první dcery). S personálem jak dětských tak ženských sester jsem byla po celou dobu maximálně spokojena. Nezažila jsem, že by sestry neporadily nebo měly špatnou náladu. Z mé vlastní zkušenosti můžu chomutovskou porodnici jen doporučit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.