Ahoj, chtěla bych se s Vámi podělit o zkušenosti s touto porodnicí.
Jakožto prvorodička jsem si o porodu a všech porodnicích načetla všechno. U Milosrdných jsme s manželem navštívili i předporodní kurz, který vedla velice příjemná porodní asistentka.
Nicméně..v den porodu jsme jeli do porodnice ve 4h ráno! Na dveřích bylo napsáno, že přijímají do 6h ráno-z důvodu malování!!!! Takže jsem měla štěstí, že mě ještě vzali- taky jsem byla poslední:)
Při příchodu jsme asi vzbudili sestřičku na příjmu, ale přes prvopočáteční rozpaky z toho, že mě ještě z informací pustili, byla velice příjemná! dokonce se i přišla po její směně rozloučit a popřát hodně štěstí. Následující PA, která nás měla nastarost byla taky skvělá. Všechno ochotně vysvětlila a hlavně...měla se mnou obrovskou trpělivost i při porodu samotném!!!! Dr. Nagy byl naprosto úžasný!!! Všechno, co mi poradil nebo doporučil bylo k něčemu! Například epidural a svolení k prasknutí vody, aby mě tam netrápili kdoví jak dlouho!
Na šestinedělí byly všechny sestry taky zlaté!!! Prvotní vysvětlení, co dělat s miminkem sice bylo velice stručné, ale na jakýkoli dotaz ochotně odpovídaly!!! Doktorky na vizitě taky vynikající!!!
Jediné, na koho bych si stěžovala byly uklízečky..ale co se dá dělat..ty tam byly to nejmíŇ podstatné..i když poslední minuty v porodnici nám všem maminkám taky značně znepříjemnily!!! Ale nad tím už člověk mávne rukou!
Jinak..miminko mi hned po porodu dali na bříško a po kontrole a očištění,zvážení atd.ho hned předali manželovi..po chvilce přišla laktační a plus mínus vysvětlila.
Na negativní reakce, co se týče informovanosti apod. bych chtěla reagovat asi tak, že při tom kvantu maminek a miminek, které tam mají, se není čemu divit, že vám všechno hned nevysvětlí.. Podle mě jde jen o to se slušně zeptat! Neměla jsem problém absolutně s nikým (kromě těch uklízeček) a myslím, že je to i o našem přístupu k nim! Byla jsem slušná a oni mi to ve velké míře opětovali!!!
Jednoznačně tuto porodnici doporučuji!!!!!