| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Česko-německá horská nemocnice Krkonoše s.r.o.

Porodnici ve Vrchlabí mohu doporučit. První dítko jsem rodila v MB a druhé ve Vrchlabí a ty zkušenosti se dají jen těžko srovnat. Ve Vrchlabí jsem si připadala jako na dovolené. Přijali mě před 6. ráno, za 6 hodin přišlo miminko na svět: na jedno zatlačení v poloze na všech 4. Porod vedla porodní asistentka, po porodu mi pan doktor zašil malé natržení (sednout jsem si mohla hned), půl hodiny po porodu jsem už byla i s tatínkem na pokoji, mohla jsem pít i kojit, nikdo nám miminko neodnášel, netrápili mě žízní (jako jsem zažila u prvního porodu). Po porodu byla péče perfektní, často se chodili ptát, jestli něco nepotřebuji, jídlo nosili až na pokoj, prostě ze všeho jsem byla pozitivně překvapená, protože po prvním porodu jsem takový servis jako v hotelu ani zdaleka neměla a to bych ho i potřebovala. Měli jsme nadstandard s manželskou postelí a tatínek mohl s námi přespat na pokoji.
Snad teď jména nepopletu, porod vedla příjemná vrchní sestra Irena Raisnerová a po porodu mě šil Mudr. Haltuch, oběma patří můj dík.
Dítě jsem nechtěla nechat očkovat proti TBC už v porodnici a i v tom mi vyšli vstříc, jen jsem musela podepsat, že ho nechám do 6. týdnů očkovat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.