už jsem jednou o porodu svého syna na Bulovce v r. 2008 psala, ale ta reklama v přehledu porodnic mě dost překvapila. Před 2 lety v mém případě skoro nic z uvedeného neplatilo: tlačit jseem musela na stole (možná v polosedě, ale moc jasně si to nepamatuji), dítě zřejmě kvůli dlouhému šití nějak zapomněli přiložit - na to se mě zeptala až sestra po těch 2 hodinách po porodu na sále a situaci zachránila. Na můj výslovný názor ohledně holení a klystýru se mě neptali (já se ale neměla v úmyslu tomu bránit, klystýr byl velice zajímavá zkušenost a uklízečky si musely opravdu užít... příště už nebudu čekat "co nejdéle"). To, že nikdo neobjevil pupečník 3x omotaný kolem krku, se asi může stát - naštěstí to dopadlo dobře. Ovšem tvrdit rodičce, která prostě v době večeře rodila, že v 10 večer není na oddělení ani suchýrohlík, považuji za sadismus. Nicméně sestry na novorozeneckém byly VÝBORNÉ, díky nim můj dojem z Bulovky nakonec nebyl nijak hrozný. Jen nevím, jestli za půl rokurodit zase tady, nebo věřit, žemě v Podolí, jak píšou, opravdu nechají porodit vkleče. Máte někdo takovou zkušenost???
Předchozí