Ahoj všem kdo přemýšlí o porodnici v Klaudiánově nemocnici v M.Boleslavi.Já tu rodila mé první dítě 6.1.2010 a musím říct že jsem byla mile překvapena profesionálním přístupem i prostředím porodní boxy jsou užasně zařízené každý má vlastní sprchu což je super.Taky bchy chtěla poděkovat a pochvalit Porodní asistentky M.Volfovou a D.Lacovou a také porodníka Novotnou Evu a v neposlední řadě dětskou sestřičku A.Gudeljovou a doktorku M.Kubelkovou za skutečně bez problémoví porod a perfekti postarání se o moje miminko které se narodilo o 5 tydnu dříve tak že byl na intenzivce pro nedonošené i ostatní sestry na oddělení byly užasné.Proto ještě jednou děkuji a chválím.VŠEM VŘELE DOPORUČUJI.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.