| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Která kojenecká voda je ta pravá?

Čeveče, chápu že u Vás v Dalmácii máte kvalitní vody málo a proto si vezmete destilku ( tedy tento pojem znamená pouze čisté H2O, klidně ve smyslu osmoticky upravené vody ) a osolíte si ji. Je možné, že se takto dá přežít klidně rok ve vesmíru, ale já chci žít déle - mnohem déle. Spočítal sis kolik soli takle vypiješ? Ty že jsi doktor? Kde bereš vápník a hořčík? Kde máš nějaké neškodné mikroorganismi pro udržení přirozeného stavu bdělosti tvého organismu?
Domnívám se, že to sem nějakej dealer vodních filtrů připsal, aby si zvedl obrat.~q~
Co kdyby tu vodu pilo malé dítě? Do roka je po něm to ti garantuji.
- člověk není jen klubko spočítatelné chemie a i kdyby bylo, tak to rozhodně nemůžeš vměstnat do jednoho filtru.
Jsem zastáncem přirozené kvality, protože funguje fungovalal a fungovat bude. Také si od vody očekávám víc než H2O s kuchyňskou solí= NaCl a trocha jódu. Jsem asi dost náročny, když nedokáži přežít na 6-ti prvcích.
Očekávám také od potravin že nebudou dokonale sterilní, poněvadž bych rád svoji imunitu udržoval v přiměřeném stavu bdělosti.
A já lobuju za kojeneckou vodu jedno jakou, prostě přirozenou nijak neupravovanou podzemní vodu, která chutná a má alespoň trochu toho vápníku, hořčíku a ostatní škdolivo neškodlivé prvky a látky o kterých nic nevím a samozřejmě pár těch bakterií, neškodnejch a prťavejch ~:-D
Možná už mi nikdy neodpovíte pane Doktore, poněvadž už Vám selhali játra, protože z nich destilka osmotickým tlakem vytáhla všechny minerály, které v Dalmácii nepotřebují :))

čus lidi a bach na destilky ( nebo vodní filtry které nepotřebujete a akorát Vám z relativně kvalitní vody z kohoutku destilku ( ve smyslu pouze H2O ) udělají.

Tomík

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.