| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Prostějov

Souhlasím s paní přede mnou..porod v PV-už nikdy..a to jsem porodnici vždy hájila!Je pravda, že některé sestry v nemocnici jak na porodním, tak na novorozeneckém jsou skvělé(např.pí Halouzková, Procházková), ale je zde převaha těch opačných-nepříjemných!!Můj první porod byl tak trošku horor..jen díky paní doktorce Polzerové dopadl dobře.Přijata jsem byla v pondělí na vyvolání porodu..dostala jsem tabletku-do půl hodiny jsem měla kontrakce, ovšem nebyly tak silné, aby mě otevřely, jen o jeden prst..takto mě nechali celý den až do 9 večera, kdy mi bolesti ustoupily..místo toho,aby mi dali kapačku a porod se rozjel, nechali mě v bolestech na pokoji.Další den jsem měla jít na další tabletku,ale neměli na mě čas,jen mi natočili ozvy a řekli, že je taky možný,že vůbec rodit nemám,že jsem popletla termín!!..tak mě nechali do 12 jen tak ležet,což bylo šílený.Ve 12 mě tedy zavolali,prohlédli a při kontrole mi praskla voda-poslali mě zpět na pokoj, kde jsem už bolestmi nemohla vydržet,zrovinka,když chodili návštěvy k druhé mamince.Poprosila jsem je tedy o soukromí,tak mě zavřeli na porodní sál.Bolestmi jsem nemohla vydržet ležet,když mi točily ozvy,tak mě sestra sprdla,že se nemám hýbat(zkuste to..maminky potvrdí,že to není možný)..asi po 4 hodinách v bolestech(kontrakce po 1 min) mi dali kapačku,ale ne vyvolávací,ale výživu..naštěstí po dalších 4 hod.přišla doktorka a hned je sprdla, ať mi dají kapačku,ať mě tak netrápí..a to jsem skoro nepípla,bála jsem se,že zas na mě sestra vyjede!..Celou zbylou dobu tam už byla doktorka a vedla můj porod,dostala jsem kapačku přímo do žíli a začali ze mě malou "páčit"..nakonec musela jít malá Vexem..doktorka pěkně křičela na sestry,protože místo toho, aby mi pomáhali,tak pořád hledaly ozvy, který už byly špatný.Najednou bylo kolem mě asi 10 lidí,malá byla větší a já prý měla špatně narostlé břicho:-)..takže můj porod byl 2 dny..pak mi pořád dávali šílených prášků..a nakonec jsem zjistila, že mi tam potrhali placentu,takže moje očistky jsou už 3 měsíce..dostávala jsem prášky a injekce na vyčištění..a na poporodním taky nic moc..některé sestry by měli dělat spíš na patologii..Myslela jsem si, že k prvorodičkám budou shovívavější a citlivější!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.