Když tady čtu ty Vaše příspěvky proti porodnici na Bulovce, musím se do této diskuze připojit také, i když jsem muž. Moje manželka (která také rodila na bulovce) nám před čtyřmi měsíci porodila nádhernou dceru Barborku. Byl jsem s ní po celou tu dobu (cca 12 hodin) a personálu porodnice se musím stoprocentně zastat. Všichni, počínaje porodními asistentkami a konče panem doktorem Krčmářem, který musel u našeho porodu asistovat, se k nám chovali skvěle a naprosto profesionálně a nemám k jejich chování jedinou připomínku.
Co se týká prostředí, mohlo by být pochopitelně příjemnější, ale to se nedá očekávat od státní nemocnice. Pokud někomu nevyhovuje sterilní nemocniční prostředí, musí v tomto státě platit.
A na závěr k panu doktorovi Záhumenskému. Setkal jsem se s ním asi dvakrát nebo třikrát a připadal mi naopak naprosto skvělý. Manželka musela být hospitalizována již v průběhu těhotenství a právě pan doktor se k ní choval naprosto skvěle. Musím se přiznat, že nás nakonec i mrzelo, že nemohl u našeho porodu být, ale i tak se na nás přišel dvakrát podívat a zeptat se, jak je mamince a miminku.
Na závěr bych rád řekl, že pokud si nebude manželka přát jinak, rádi přivedeme naše dalši miminko na svět znovu na Bulovce a doufám, že bude v našem zdravotnictví stále více takových doktorů jako je pan doktor Záhumenský
Předchozí