Ecimko, díky moc, hodně pro mě takoví lidé znamenají, a to i když se sem tam jen objeví v nějaké podobné internetové diskuzi. Mám naději, že třeba až se budu chtít příště někomu blízkému svěřit, tak mě hned neodsoudí.
Pro mě to zní už jako klišé, ale ještě ke tvé poznámce, že někteří lidé mohou představovat větší riziko pro děti... Ročně je utýráno k smrti jen v ČR přibližně 50 dětí svými vlastními rodiči. Od revoluce to je asi 1000 dětí. zatímco pedofilové za tu dobu mají na svědomí 3 děti (http://www.novinky.cz/krimi/142199-kolik-je-v-cesku-nebezpecnych-deviantu-nikdo-nevi.html). T9m nechci říct, že by rodiče byli nějak extra dětem nebezpeční, ale je vidět, jak vlastní řady někteří "normální" heterosexuálové přehlížejí a přitom bijí do řad pedofilů. K tomu mám jen jedinou poznámku: My, pedofilové, nejsme o nic horší a o nic lepší než všichni ostatní lidé. Jsou mezi námi jak lidé, kteří dokážou společnosti přinášet užitek, tak lidé, kteří společnosti spíše škodí. Každý by měl být posuzován na základě svých činů, ne na základě své sexuální orientace.
Předchozí