Nevím, ale tohle mi také moc v pořádku nepřipadá. Navíc mi vadí, že to prezentujete jako něco normálního, nad čím nemá smysl se pozastavovat.
myslím, že " samozřejmě jako chlap se raději mazlim s holkama, to dá snad rozum"
"Narovinu přiznám že při "mazlení" příjemné pocity mám a mužské tělo prostě někdy reaguje. Pevně věřím, že ženy se s dětma taky rády mazlí, protože z toho maj příjemné pocity. Ale na nich to prostě neni vidět (penis jim asi nenaroste i kdyby se stavěli na hlavu.)
Když už se tak ale u mě stane, snažím se to neřešit (i když je to pro mě trapas, zas ale jen proto, že to připadá společnosti nenormální). Prostě to naprosto normální z biologického hlediska je.
K doktorovi by jsem musel jít, kdyby tělo na nic nereagovalo. To by podle mě bylo něco v nepořádku. (Tělu je jedno jestli mu po erotogenních zónách skáče dítě, dosplělá osoba a nebo já nevim co... "
Já jako žena se s cizími dětmi nemazlím ani mi nepřijde v pořádku takové mazlení vyhledávat. S vlastními se mazlím poměrně dost, ale po erotogenních zónách mi neskáčou (a pokud ano spíš mě to bolí), a rozhodně mne to nevzrušuje fyzicky, to ani náhodou.
Chápu, že nikomu nechcete ublížit, Lystere, ale přesto bych se necítila dobře, kdybyste učil právě moje dítě.
Předchozí