Definice jako taková je svým způsobem docela fuk, ono existuje těch definic pedofilie víc.
Já osobně bych nestavěla na stejnou úroveň pedofily a homosexuály. V žádném případě nemám nic proti orientacím, jejichž objekt je dostatečně mentálně zralý, chápající "o co jde" a na základě toho schopen vyjádřit svůj souhlas či nesouhlas s danou situací. Což je právě homosexualita.
Naopak je mi na blití z orientací typu pedofilie, zoofilie, nekrofolie apod., kdy ten objekt buď nechápe, o co jde, případně nemůže vyjádřit svůj souhlas či nesouhlas.
Docela by mě zajímalo, z jaké rodiny pochází Markétka. Tipla bych si na rodinu, kde na dítě nemají nebo nechtějí mít čas a tak ho raději nechají klidně i s pedofilem (konec konců je to hlídání zadarmo). Jinak si totiž chování matky vysvětlit nedokážu.
A co teprve Markétka až bude dospělá? Co když jí to v dospělosti dojde nebo jí to matka přímo řekne? Moje důvěra v rodiče by se asi otřásla v základech, kdyby mi moje matka řekla - nechávali jsme tě s pedofilem, věděli jsme to o něm, řekl nám, že tě miluje, ale my jsme věřili, že ti neublíží.
Předchozí