Kasz,podle příspěvků jste velmi inteligentní člověk,který se snaží žít s tím co má dané,tohle psaní mi donutilo se zamýšlet i z jiných stran piště dál,můžete pomoci hlavně těm mladým klukům co zjistí že je přitahuje něco jiného a neví co s tim... Pamatuji si zkušennost z tábora-bylo mi asi už 14 a měli jsme vedoucího který si oblíbil dvě v té době cca 10 ti leté dívky,jako holkám to nevadilo byli spokojený že je vyznamenával ale mě na tom intuitivně neco nesedělo-dodnes si myslím že byl pedofil neodsuzuju ho pokud svých chováním neubližuje což neubližoval...a takových pedofilů pracuje s dětmi více...něco jiného je samozřejmě zneužívání dětí...s Markétkou trochu souhlasím že je to tenký led...věřím že vás má ráda jako kámoše...spíš se bojím když se o tom teoreticky později dozví-nebude si připadat zneužívaná?Ta hranice jak jste psal toho co je vhodné (dárky,...)atd je úzká a někdy špatně odhadnutelná ne? přeci jen takový vztah je vzhledem k věku nestadnartní?Nevím jak bych reagovala být maminky.A zajímá mě-chtěl byste s ní opravdu zestárnout?Přitahovala by vás třeba i až jí bude třicet?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.