| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dostali jsme kocourka s pravděpodobně ne příliš pěknou minulostí, první týden jsme ho neviděli vůbec, akorát jsme doplňovali jídlo, vodu, čistili záchod. Koncem týdne jsme v noci slyšeli, jak si hraje s hračkama. Druhý týden jsme dostali povolení dívat se na něj, když byl zalezlý pod postelí, ke konci už se opovážil přijít k nám blíž, když jsme ho lákali na hračku. Byl pořád zalezlý, ale packu občas vystrčil, aby si pinknul ~;)
Schválně jsem se podívala na fotky a první mám z doby přesně měsíc po jeho příchodu, kdy už mi seděl na klíně a strašně se mazlil ~;)
Takže - lákat na hračky, ale ne přehnaně, aby vás neměl plné zuby. Nebudit, otravovat ho jenom, když je vzhůru. Nedělat hluk, prudké pohyby v jeho blízkosti, mluvit na něj klidn a láskyplně.

Ještě se zeptám, moc by mě to zajímalo - v kolika týdnech jste si kotě od původních majitelů brali a v jakém prostředí bylo vychováváno?
Hodně štěstí, a přeju, ať je z koťátka takový mazlík, jako je náš kocourek ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.