Kudla2: Ne, ale je pravděpodobnější, že se na nějakého dospělého člověka upne dítě z rodiny, kde se mu nedostává tolik pozornosti, po jaké dítě touží. Ale i z úplných a fungujících rodin děti touží po vztazích s jinými lidmi, ono asi záleží taky na povaze toho kterého dítěte.
"z nouze ctnost? nepsal jsi, že Klárka byla první, kdo Tě napadnul?" Ano, z nouze, protože samozřejmě bych chtěl i před rokem jít s Markétkou, což nebylo a stále není a ještě dlouho nebude reálné. Vím, že Klárka nezklame, nebude ani dělat z toho drama, kdyby snad to divadlo bylo nějaké blbé (což zrovna ono bylo, ani mě ani jí se nelíbilo, byla to nějaká tragikomedie)... jsme na sebe za ty roky přece jen trochu víc zvyklí a víme, co od sebe můžem čekat. Ale to je tak vše.
Štěpánka: "Sama bych se s Tebou klidně bavila, ale jak už tady psaly holky, asi by mi vadilo, abys zůstal s mými dětmi o samotě. Což by Tě podle mého mínění nijak nepoškodilo."
To je v pořádku, a já k tomu zase jen říkám, že se díky tomu prostě budu (a docela dost a nejen já) bát někomu se svěřit.
"Pravdou také je, že když tak zavzpomínám na své učitele ze ZŠ, u některých by mě fakt nepřekvapilo, kdybych se o nich dověděla, že jsou pedofilové....."
A kdo ví, jestli by tě právě u těchto nepřekvapilo, že třeba byli tzv. "normální" heterosexuálové.
A třeba u jiných by tě překvapilo, že byli pedofilové.
Předchozí