| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Eeko, Anemon - já píšu podle vlastní zkušenosti.

Můj muž měl poměr, já něco tušila, když jsem chtěla vysvětlení, on zatloukal, lhal a taky mi říkal, že jsem paranoidní. Ale to celé bylo proto, abych na ten jeho poiměr nepřišla. Jasně, nechtěl problémy, ale hlavně mě nechtěl ztratit (tedy v tu dobu nechtěl ztratit ani tu druhou).

Anemon - když se u nás nevěra provalila, mě právě pomohlo to, co jsem radila - totálně jsem změnila šatník, došla k vizážistce, začala cvičit, zhubla deset kilo, našla si nové přátele a koníčky, na manžela jsme přehodila hodně domácích povinností a starání se o děti. Začala jsem si budovat vlastní svět. Já to ale nedělala proto, abych zaujala manžela, ale proto, abych se naučila žít bez něj a aby mě netrápilo, že on je samostatný a na mě nezávislý až běda.

Po provalení jsem mu dala naprostou volnost v rozhodování. Jediné, čeho jsem nebyla schopná by byl život i nadále ve třech, jak chtěl původně on. Zbývaly mu tedy dvě možnosti - nový život s milenkou nebo se vrátit k rodině. A jak později přiznal, ta moje nezávislost, že jsme o něj nebojovala (neprojevovala jsem se závisle - na rozdíl od milenky) ho ke mně začala přitahovat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.