Se Zlínskou porodnicí jsem byla velmi spokojená, všichni tam na mě působili jako velmi dobře sehraný tým. Porod pro mě byl silným emocionálním zážitkem - mohla jsem mít u porodu i svého manžela, přestože kvůli chřipkové epidemii byly zakázané návštěvy (porodnice si pro tatínky zajistila vyjímku). Po porodu jsem byla moc spokojená s péčí sester (hlavně těch, které se staraly o děti, sestry, které měly na starosti maminky byly velmi přísné).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.