Monty: "...každý jsme nějaký. Měnit už to nebudu..."
To chápu, já taky nemám potřebu na sobě měnit to, co mi vyhovuje. Ale v téhle oblasti jsem tehdy zkrátka cítila, že se ke mně manžel nikdy nechová jako k princezně nebo víle (snad tušíte co tím myslím). Myslela jsem, že on toho zkrátka není schopný, že to v sobě nemá. Ale když jsem pak zjistila, že ve stejné době se tak choval k milence, tak jsem pochopila, že to je o tom, jak na něj působím já. Tak jsem se změnila a změnil následně i on chování ke mně a teď si nemůžu stěžovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.