22.9.2010 jsem ve Vítkovické nemocnici porodila krásného a zdravého syna. Jako prvorodička jsem byla ze všeho docela poplašená. S manželem jsme se na mimiška moc těšili a najednou tu byl a bylo třeba se o toho drobečka postarat. Personál byl úžasný. Jasně, že mi někdy přišlo, že jsou tvrdí a berou to jak rutinu, ale hormony a strach o prcka dělal svoje. Nebyl problém se s čímkoliv na všechny obrátit a vycházeli vstříc jen jak to šlo. Ať už to byla rada ohledně kojení, přebalování, péče o miminko nebo o sebe nebo jen se chtít vypovídat pod návalem hormonů. Přece jen tam nejsou jen dvě tři maminky o které se musí postarat, ale opravdu se snažili. Porodní i šestinedělí bylo v pohodě a na péči ani přístup celého personálu si nemůžu stěžovat. Do dvou let by jsme chtěli ještě jednoho prcka a už teď vím, že bych chtěla rodit opět ve Vítkovicích, a to jsem kousek od Nového Jičína.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.